fbpx

Aankoop Informatie

Om je automatische leveringen te pauzeren of te stoppen, log je hier in op je klantenaccount en wijzig je je voorkeuren.

Eenmaal ingelogd kun je je persoonlijke informatie, betaalmethode en afleveradres bijwerken. Als je naar beneden scrollt kies je voor ‘Mijn automatische levering’. Hier heb je de flexibiliteit om je automatische levering te pauzeren, je bestelfrequentie te wijzigen, of helemaal te stoppen. Je kunt je automatische levering altijd op elk moment opnieuw starten.

Heb je meer hulp nodig? Start een WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@apexx01.com.

Je kunt je eerste Apexx01 binnen 1 – 3 werkdagen verwachten. Je ontvangt een track & trace code via e-mail zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Heb je voor een automatische leveringsoptie gekozen? Dan ontvang je 5 dagen voor elke volgende levering een herinneringse-mail, en natuurlijk weer een track & trace zodra je nieuwe Apexx01 onderweg is. Zo weet je altijd wanneer je de volgende Apexx01 kunt verwachten.

Absoluut – We hechten veel waarde aan klanttevredenheid, daarom bieden we een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als je niet 100% tevreden bent, kun je binnen 30 dagen na je eerste bestelling contact met ons opnemen om het terugbetalingsproces te starten. Lees meer in ons Retour- en Restitutiebeleid.

Je hebt de flexibiliteit om Apexx01 eenmalig te bestellen of te kiezen voor onze automatische leveringen (zonder verplichtingen). Selecteer eenvoudig je gewenste optie in onze shop, en je ontvangt je Apexx01 binnen 3 dagen.

Ingrediënten en kwaliteit

Apexx01 is een hoogwaardig voedingssupplement voor iedereen die zijn dagelijkse voedingsinname wil ondersteunen. Het biedt een aanvulling op voedingsstoffen die mogelijk niet voldoende uit het dieet worden gehaald en draagt bij aan de ondersteuning van je energie en algehele welzijn, zelfs tijdens drukke dagen.

Of je nu op zoek bent naar extra energie, een actieve levensstijl leidt, of simpelweg waarde hecht aan een gezond en gebalanceerd voedingspatroon – Apexx01 biedt de dagelijkse voedingsondersteuning die je nodig hebt. Apexx01 is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en levensstijlen, inclusief mensen met specifieke dieetbehoeften en atleten.

Kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, en mensen die medicijnen gebruiken, zoals antidepressiva (inclusief SSRI’s), wordt geadviseerd om professioneel medisch advies in te winnen voordat ze Apexx01 of een ander voedingssupplement gebruiken.

Disclaimer: Dit product is geen vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

Apexx01 onderscheidt zich van andere supplementen door de combinatie van hoogwaardige ingrediënten en de brede dekking van essentiële voedingsstoffen in één formule. In plaats van meerdere producten te gebruiken, biedt Apexx01 een all-in-one oplossing die vitamines, mineralen, antioxidanten, eiwitten, vetzuren en bioactieve stoffen bevat om verschillende normale lichaamsfuncties te ondersteunen, zoals energiemetabolisme, het immuunsysteem en cognitieve functies.

Daarnaast is Apexx01 zorgvuldig samengesteld door deskundigen, waaronder artsen, en wordt het geproduceerd met strikte kwaliteitscontroles om consistentie en zuiverheid te waarborgen. De ingrediënten zijn ethisch verantwoord verkregen en geselecteerd op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in voedingsstoffen.

Apexx01 is ontworpen voor mensen met een drukke levensstijl die op zoek zijn naar een eenvoudig en effectief product dat hen kan helpen bij het ondersteunen van hun dagelijkse welzijn zonder dat ze meerdere supplementen hoeven te nemen.

Apexx01 bevat in totaal 57 ingrediënten, waarvan 52 hoofdingrediënten en 5 toegevoegd voor de smaak.

Apexx01 is zorgvuldig getest en veilig voor gebruik volgens de aanbevolen dosering. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of medicijnen gebruikt, zoals antidepressiva (inclusief SSRI’s), raadpleeg dan eerst je huisarts of zorgverlener voordat je Apexx01 gebruikt.

Apexx01 is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van enige ziekte. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Als je een medisch probleem hebt of vermoedt, neem dan direct contact op met een gekwalificeerde zorgverlener.

Product Informatie

Bij Apexx01 staat de kwaliteit van onze ingrediënten altijd voorop. De basis van een goed product is immers de kwaliteit van de grondstoffen. Daarom werken we samen met Natural, een toonaangevende leverancier in de supplementenindustrie, die bekend staat om hun toewijding aan het zorgvuldig sourcen van ingrediënten en kwaliteitsborging. Naturals focus op het sourcen van hoogwaardige en ethisch verantwoorde ingrediënten sluit perfect aan bij onze kernwaarden.

Dankzij deze samenwerking voldoen alle ingrediënten in onze producten aan onze strenge kwaliteitsnormen. Onze gedeelde toewijding aan kwaliteit stelt ons in staat producten van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren, met de garantie dat de ingrediënten op een verantwoorde manier zijn verkregen en verwerkt. Zo bieden we je gemoedsrust bij elke aankoop.

Disclaimer: Hoewel we streven naar de hoogste kwaliteit, zijn onze producten geen vervanging voor een gevarieerd dieet en gezonde levensstijl.

Ja, dat is het!

Tijdens het productieproces wordt de natuurlijke kleur pas in de laatste fase toegevoegd, om de samenstelling van de formule tot het einde van het proces intact te houden. Soms kan dit leiden tot subtiele kleurvariaties, zoals een iets lichtere of helderdere tint oranje. We willen je echter geruststellen dat deze kleurverschillen puur cosmetisch zijn en geen invloed hebben op de kwaliteit, samenstelling of smaak van het product.

Gebruik & Dosering

Ons product is zorgvuldig getest en veilig voor gebruik zoals voorgeschreven. Sommige gebruikers kunnen echter in de eerste weken lichte reacties opmerken terwijl hun lichaam zich aanpast aan de formule.

Een veelvoorkomende reactie is een heldere, gele kleur van de urine. Dit komt door de vitamine B2 (riboflavine), die van nature een gele kleur heeft. Ook kan de urine een sterkere geur krijgen door de kruidenextracten in Apexx01. Deze verschijnselen zijn onschadelijk en volledig normaal.

Apexx01 bevat zorgvuldig geselecteerde antioxidanten en ingrediënten die bijdragen aan het ondersteunen van de normale functies van het lichaam, inclusief de natuurlijke processen van het lichaam. Hoewel het lichaam zich aanpast aan de nieuwe voedingsstoffen, kunnen sommige gebruikers milde symptomen ervaren, zoals vermoeidheid, lichte hoofdpijn of spijsverteringsveranderingen. Deze reacties zijn doorgaans tijdelijk en verdwijnen binnen korte tijd.

In zeldzame gevallen kunnen gebruikers milde symptomen ervaren, zoals een droge mond of hoofdpijn. Deze verschijnselen zouden binnen 24 uur moeten verdwijnen. Als je aanhoudend ongemak ervaart, raden we aan om contact op te nemen met een zorgverlener.

Belangrijk: Apexx01 is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of personen die medicijnen gebruiken, met name antidepressiva zoals SSRI’s. Raadpleeg altijd je huisarts of zorgverlener voordat je Apexx01 of een ander voedingssupplement gebruikt.

Zeker! Je kunt het met bijna alles mengen. Heb je het al geprobeerd om in je smoothie te mixen (aanrader!)? Het enige wat we afraden is om Apexx01 te mengen met hete of zure vloeistoffen, omdat dit de integriteit en werkzaamheid van sommige ingrediënten kan beïnvloeden.

Het gebruik van Apexx01 kan gezien worden als een reis waarbij de voordelen zich geleidelijk opbouwen. De ingrediënten in Apexx01 ondersteunen verschillende normale lichaamsfuncties, en hoewel er vanaf dag 1 processen in het lichaam plaatsvinden, kan de ervaring van de voordelen variëren per persoon. Sommige gebruikers merken na enkele dagen of weken al veranderingen op, terwijl anderen na een langere periode van consistent gebruik de subtiele verschillen ervaren.

Voor het beste resultaat raden we aan Apexx01 dagelijks in te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl en gevarieerd dieet. Het is belangrijk om het product consistent te gebruiken om de ondersteunende werking optimaal te ervaren.

Volgens gebruikersonderzoek gaf 91% van de deelnemers aan zich binnen slechts een maand energieker te voelen, een betere nachtrust (89%) te ervaren, en een verbeterde focus en helderheid (64%) te ervaren.

Je moet de dosering van Apexx01 niet verhogen zonder overleg met je huisarts of zorgverlener. Je kunt de dosering op elk moment stoppen of verlagen.

Je kunt het op elk moment van de dag innemen, maar we raden aan om het ‘s ochtends voor of tijdens het ontbijt in te nemen, zodat de formule zijn werk kan doen gedurende je dag!

Koel en droog – dat is alles.